MODALITATE DE DEPUNERE ONLINE A DOCUMENTAŢIEI PRIVIND ACORDAREA INDEMNIZAȚIEI DE CREȘTERE A COPILULUI/ STIMULENTULUI DE INSERȚIE/ ALOCAȚIEI DE STAT PENTRU COPII


În vederea eficientizării preluării dosarelor de acordare a indemnizațiilor de creștere a copilului/ stimulentului de inserție/ alocației de stat pentru copii, online pe adresa de e-mail: sebas_depuneredocumente@social2.ro, vă rugăm să urmaţi următorii paşi:
PAS 1: Informaţii şi formulare
Pentru informaţii şi formularele necesare depunerii dosarului de acordare a indemnizației de creștere a copilului/ stimulentului de inserție/ alocației de stat pentru copii vă rugăm să acesaţi pagina web a instituţiei noastre www.social2.ro (Servicii – Asistenţă Socială – Serviciul Evidenţă Beneficii de Asistenţă Socială – Formulare.)
PAS 2: Completare documente
Cererea tip şi celelate documente justificative trebuie completate integral şi lizibil, semnate şi datate. Pentru documentele ataşate cererii de acordarea a drepturilor va fi completat
opisul cu documentaţia ce va fi transmisă precum şi declaraţia privind realitatea şi veridicitatea documentelor depuse.
PAS 3: Transmitere documente
Documentaţia aferentă acordării dreptului la indemnizație de creștere a copilului/ stimulent de inserție/ alocație de stat pentru copii va fi transmisă pe mailul sebas_depuneredocumente@social2.ro, scanată şi încărcată în format pdf.
Mailul va avea trecut în mod obligatoriu în conţinut numele solicitantului dreptului, tipul de beneficiu solicitat şi numele copilului pentru care se solicită dreptul.
PAS 4: Confirmare înregistrare documente
Ulterior primirii şi verificării documentelor, în cazul în care dosarul este complet, vă vom transmite pe mail numărul de înregistrare.
IMPORTANT
În situaţia în care documentaţia transmisă este incompletă sau incorect completată veţi fi înştiinţat pe mail referitor la documentele lipsă/incomplete sau, după caz, incorect completate, dosarul urmând a fi înregistrat după completarea acestuia.

PAS 5: Efectuare plată
Plata dreptului la indemnizație de creștere a copilului/ stimulent de inserție/ alocație de stat pentru copii este efectuată, ulterior transmiterii dosarelor, de către Agenţia pentru Plăţi şi Inspecţie Socială a Municipiului Bucureşti.
Pentru detalii legate de plată vă puteţia adresa acestei instituţii la nr. de telefon 0766.516.987 sau la adresa de mail apismb@mmanpis.ro.

Ultima actualizare in 1 octombrie 2020

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web