Ajutor pentru 100 de familii nevoiașe din sectorul 2 – Parteneriat DGASPC Sector 2 cu Societatea Națională de Crucea Roșie Română Filiala Sectorului 2

Primăria Sectorului 2 – prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 2 – în parteneriat cu Societatea Națională de Crucea Roșie Română Filiala Sectorului 2 vine în ajutorul familiilor cu mulți copii și persoanelor vârstnice nevoiașe printr-o acțiune de ajutor constând în pachete alimentare și produse de igienă de strictă necesitate. Produsele au fost donate de către Societatea Națională de Crucea Roșie Română Filiala Sectorului 2 în baza unui parteneriat existent cu DGASPC sector 2.
„Cu această ocazie, mulțumim voluntarilor Crucii Roșii Filiala Sectorului 2 pentru buna colaborarea și implicare în această acțiune și adresăm o invitație agenților economici de a sprijini acțiuni umanitare orientate către grupurile sociale vulnerabile de pe raza sectorului 2”, a afirmat edilul sectorului 2, domnul Mugur Mihai Toader.
Primăria Sectorului 2 – prin Direcția Asistență Socială – a asigurat suportul necesar pentru organizarea a 100 de pachete cu alimente, de aproximativ 12 kg fiecare (paste făinoase, făină, paste de tomate, orez, pateu, conserve de carne, detergent și săpun lichid, mălai, ulei, șampon, hârtie igienică etc).
În contextul situației actuale, la pachetele de alimente de bază s-a adăugat și o cantitate apreciabilă de articole diverse de igienă personală și de curățenie.
Pachetele vor fi distribuite de angajații DGASPC Sector 2 direct acasă la persoanele și familiile nevoiașe din sectorul 2.

Ultima actualizare in 1 octombrie 2020

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web