Armata Salvării

Acțiune de sprijin pentru 20 de familii nevoiașe din sectorul 2!

Primăria Sectorului 2 – prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 2 – în parteneriat cu Asociația Misiunea Creștină Armata Salvării din Romania a venit în sprijinul familiilor aflate în risc de marginalizare socială.
Printr-un efort comun al celor două instituții, cu ajutorul voluntarilor „Asociației Misiunea Creștină Armata Salvării din Romania” au fost distribuite pachete cu alimente și produse de igienă unui număr de 20 de familii nevoiașe.
Acțiunea nu este una singulară, „Asociația Misiunea Creștină Armata Salvării din Romania” desfășurând în ultimii 20 de ani în România proiecte sociale, educative, de consiliere psiho-socială și spirituală, precum și misiuni cu profund caracter creștin. Asociația Misiunea Creștină Armata Salvării din Romania este înainte de toate, o misiune creștină internațională cu o istorie de peste 150 de ani și o prezență în peste 130 de țări.
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 2 a încheiat anul acesta o convenție de colaborare cu Asociația Misiunea Creștină Armata Salvării din Romania care vizează o cooperare pe proiecte menite să ajute familiile cu nevoi speciale din sectorul 2.
 

Armata Salvării Armata Salvării

 

Ultima actualizare in 30 octombrie 2020

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web