Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului sector 2 anunță persoanele cu dizabilități care se află în proces de ocupare a unui loc de muncă că pot beneficia de vouchere cu o valoare de până la 23.000 ron, utilizate exclusiv pentru achiziționarea de tehnologii și dispozitive asistive și tehnologii de acces.
Împreună cu Autoritatea Națională pentru Persoanele cu Dizabilități și în parteneriat cu Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă se va derula un program generos de sprijinire a persoanelor cu dizabilități, aflate în căutarea unui loc de muncă.
„Sunt onorat de parteneriatul cu două instituții de stat cu atribuții în sprijinirea persoanelor din grupurile vulnerabile. Primăria Sectorului 2 prin D.G.A.S.P.C.Sector 2 este parte la un program de sprijinire a persoanelor cu dizabilități aflate în căutarea unui loc de muncă și care au nevoie de fonduri pentru achiziționarea unor tehnologii asistive, proteze, echipamente, instrumente, training sau suport pentru a fi apte pe piața muncii”, a declarat Primarul sectorului 2, domnul Mugur Mihai Toader.
În data de 22.10.2019 a fost lansat proiectul „Facilitarea inserției pe piața muncii a persoanelor cu dizabilități” proiect implementat de Autoritatea Națională pentru Persoanele cu Dizabilități în parteneriat cu Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, care se va defășura pe o perioadă de 36 de luni (perioada de implementare este 23.05.2019-23.04.2022).

Cei interesați pot regăsi toate informațiile necesare pe www.social2.ro.

Ultima actualizare in 16 iulie 2020

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web