Miercuri, 11 ianuarie 2017, orele 16.30 la Centrul Socio-Cultural „Jean-Louis Calderon” al Primăriei Sectorului 2, a avut loc vizionarea spectacolului de teatru „Bunica la Istanbul”, prezentat de trupa de Teatru „Zamora”.
Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, o parte din actori nu au putut fi prezenți, motiv pentru care spectacolul a fost urmărit în format de înregistrare video.

Spectacolul de teatru este o comedie satirică, atroce, care vizează sistemul sanitar bolnav cobză şi tratamentul pe care unii din generaţiile mai tinere îl acordă „elefanţilor” de vârsta a treia şi a patra. Prinşi în iureşul egoismului vieţii, tratăm uneori bătrânii, pe bunicii noștri, cu un aer de superioritate, făcându-le o favoare atunci când le acordăm puţin timp.
În scrierea satirei, dramaturgul Dinu Grigorescu a fost inspirat de denumirile unor firme sau mici restaurante care supralicitau pitorescul local, în drumul către Istanbul: Turban, Sultan, Cobra, Taxi…, toate acestea fiind transpuse într-o actualitate românească deosebit de pitorească, care sperăm să vă placă!

Text şi Regie: Dinu Grigorescu
Asistenţa de regie: Despina Grigorescu
Regia tehnică: Horia Bârleanu
Organizator de producţie: Valeria Sanda Ioniță
Secretar literar: Vlad Lungu

Ultima actualizare in 16 iulie 2020

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web