Centrul de Servicii pentru Copilul cu Handicap (CSCH), care funcţionează în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 2, a împlinit 7 ani de la înfiinţare. Evenimentul aniversar a fost marcat printr-un emoţionant program artistic susţinut de copiii din centru, sprijiniţi de inimoşii angajaţi care îi au în grijă. După 7 ani împreună, atât copiii, cât şi angajaţii centrului au recunoscut, cu prilejul momentului aniversar, că CSCH a devenit o mare şi frumoasă familie.

Aniversarea a fost un bun prilej pentru a rememora cele mai frumoase momente din cei 7 ani de funcţionare a centrului, 7 ani  în care copiii au participat la nenumărate activităţi,  s-au bucurat de tabere şi excursii, au învăţat lucruri noi, s-au jucat, au legat prietenii şi au beneficiat de toată dragostea părinţilor sociali din centru

Îmbrăcaţi în costume populare, copiii de la CSCH au interpretat, cu originalitate, scenete prin care au redat chiar evoluţia lor în centru. Momentul aniversar a inclus şi un program de dansuri populare, prilej cu care copiii au arătat că sunt foarte talentaţi.

La eveniment a participat domnul Mugur Mihai Toader, primarul Sectorului 2 care a declarat: „Am fost plăcut impresionat de performanţele artistice ale copiilor. Le mulţumesc colegilor care au grijă de copiii noştri. Munca lor este una deosebită, cu o mare încărcătură emoţională”.

În mijlocul copiilor s-au aflat reprezentanţi ai conducerii DGASPC Sector 2 şi colaboratori ai Centrului de Servicii pentru Copilul cu Handicap, precum Fundaţia „Inimi Deschise”.

Centrul de Servicii pentru Copilul cu Handicap găzduieşte, în prezent, 36 de copii şi are drept misiune asigurarea accesului copiilor, pe o perioadă determinată la găzduire, îngrijire, educaţie, pregătire pentru viaţa independentă, precum şi integrarea /reintegrarea familială şi socio-profesională, cu un personal dedicat, profesionist.

Ultima actualizare in 16 iulie 2020

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web