Vineri, 11 noiembrie 2016, orele 17.00 la Centrul Socio-Cultural „Jean-Louis Calderon” al Primăriei Sectorului 2, a avut loc concertul Cameral „Cvartetul Credo”.
Invitat – Emilia David, violoncel
Cvartetul CREDO este alcătuit din:
• Tatiana Noia-vioara I;
• Mihai Perciun-vioara II;
• Petru Dan-violă;
• Teodor Chircu-violoncel.

Programul este cameral alcătuit din cvintete de coarde cu 2 violoncele:
 Luigi Boccherini: Cvintetul op.42 nr.2 in Do Major
• Andante con moto;
• Menuetto con grazia;
• Adagio assai;
• Rondeau. Allegretto moderato.
 Franz Schubert: Cvintetul D 956 in Do Major
• Allegro ma non troppo;
• Adagio;
• Scherzo;
• Allegretto.
• TATIANA NOIA – Vioară, Violă

TATIANA NOIA – Vioară, Violă
Tatiana Noia este bsolventă a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, clasa de vioară. A participat la programe post-universitare de pregătire violonistică la Weimar / Germania.
În prezent este conferenţiar universitar, specialitatea vioară, la aceeaşi Universitate. A susţinut concerte în ţară, atât ca solistă cât şi în formaţii camerale.
Este membră a Orchestrei de Cameră a Inginerilor şi a Orchestrei Medicilor împreună cu care a avut numeroase apariţii solistice. A luat parte la două turnee de concerte în Anglia şi în Germania cu Orchestra Inginerilor. Cântă adesea muzică de cameră cu formaţii profesioniste şi de amatori. A participat alături de ceilalţi membrii ai cvartetului la turnee camerale în Anglia, Italia, Elveţia, Franţa.

MIHAI PERCIUN – Vioară
Mihai Perciun este absolvit al Facultății de Automatică şi Calculatoare a Universitaţii Politehnice Bucureşti.
În prezent lucrează ca inginer de sistem al reţelei de calculatoare destinate supravegherii traficului aerian în România-ROMATSA.
A început studiul viorii la cinci ani, la liceul de muzică. Student fiind, a cântat în orchestrele universitare, obţinând premii, ca solist, la concursurile studenţeşti naţionale. Ulterior a devenit membru al orchestrelor medicilor și inginerilor din Bucureşti, fiind de mai multe ori solist în concertele acestora și alături de care a participat la turnee în: Anglia, Germania, Italia, Malta.
Este membru al ansamblului „Les Musiciens d’Europe”. A participat la turnee camerale în: Anglia, Franţa, Luxemburg şi Elveţia.

PETRU DAN – Violă, Vioară
Petru Dan este Doctor în electronică. Deţine titlul de “Executive MBA” în urma absolvirii unor programe de studii post-universitare de management şi administrare a afacerilor în România, Japonia şi SUA.
În prezent ocupă o funcţie de conducere în filiala română a companiei industriale multinaţionale LINDE GROUP şi este cadru didactic asociat la Universitatea Politehnică din Bucureşti.
A început studiul viorii la şapte ani, la Liceul “G. Enescu”, iar la doisprezece ani a început studiul compoziţiei. Cea mai importantă parte a pregătirii sale muzicale o datorează însă tatălui său, Dr. Emeric Dan, cu care a cântat muzică de cameră din copilarie. Pe lângă Orchestra Inginerilor, cu care a participat la turneele din Anglia, cântă şi în Orchestra Medicilor. Împreună cu Teodor Chircu a participat la un turneu de concerte camerale în Anglia.

TEODOR CHIRCU – Violoncel
Teodor Chircu a absolvit Facultatea de Energetică a Universităţii Politehnice din Bucureşti şi Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale a Academiei de Studii Economice.
Este inginer proiectant la Centrul de Inginerie Tehnologică pentru Obiective Nucleare din Bucureşti.
A început studiul violoncelului la zece ani, la şcoala de muzică.
La treisprezece ani devine membru al orchestrei Operei din Constanţa, unde activează în paralel cu cursurile şcolare.
Ca student, devine cel mai tânăr membru al Orchestrei Inginerilor, fiind astăzi unul dintre “veteranii” acesteia.
A cântat în numeroase concerte ale orchestrei în România, inclusiv ca solist, şi a participat la turneele acesteia în Anglia. A participat la un nou turneu de concerte camerale, tot în Anglia, împreună cu Petru Dan.
A obţinut câteva premii muzicale la concursuri naţionale pentru interpreţi amatori. Este membru al Orchestrei Medicilor.

Ultima actualizare in 16 iulie 2020

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web