“De la bunici la nepoţi – Rădăcini şi aripi – Punţi între generaţii”
Comunicat de presă (07.11.2019)
Persoanele vârstnice din Sectorul 2 au participat, astăzi, 07 noiembrie 2019, începând cu orele 10.00 la un eveniment cultural-artistic oferit de preşcolarii a două grădinițe.
Pentru a veni în ajutorul oamenilor cu vârste înaintate şi pentru a-i face să aibă o viaţă mai uşoară şi lipsită de griji, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, prin Centrul de zi pentru persoane vârstnice ,,Basarabia”, a derulat un program artistic cuprinzând următoarele:
• Expoziţie cu sculpturi în fructe şi legume cu tema ,,Satul românesc’’;
• Scenetă cu salutul din ,,Micul Paris’’;
• Scenetă cu salutul din familia normală la întoarcerea copilului de la grădiniţă;
• Scenetă cu salutul din familia mult prea ocupată la întoarcerea copilului de la grădiniţă.
Pe parcursul a 60 de minute s-a derulat un program oferit de preşcolarii grădiniţelor Olga Gudynn Int’l School (OGIS) şi Garmy Kids, unităţi şcolare afiliate U.N.E.S.C.O., îndrumaţi de doamna coordonator, Lucreția Băluță. Tematica evenimentului de astăzi este “De la bunici la nepoţi – Rădăcini şi aripi – Punţi între generaţii”.
“Este o bucurie pentru mine să știu că putem organiza astfel de evenimente în care se întâlnesc generațiile tinere și a persoanelor vârstnice. Este un moment plăcut, în care bunicii primesc cu toată dragostea pe cei micuți și petrec împreună prin organizarea de mici scenete de spectacol”, a declarat Primarul Sectorului 2, domnul Mihai Mugur Toader
Pe de altă parte, Centrul de zi pentru persoane vârstnice ,,Basarabia” din cadrul D.G.A.S.P.C Sector 2, asigură asistență și sprijin social persoanelor vârstnice aflate în dificultate, în vederea prevenirii și/ sau limitării unor situații de dificultate și vulnerabilitate care pot duce la marginalizare sau excluziune social.
Pentru înscrieri şi infromaţii cei interesaţi se pot adresa la sediul Centrului de de zi pentru persoane vârstnice ,,Basarabia” , situat în Bld. Basarabia Nr. 96 sau la numărul de telefon: 0770.799.836.

Ultima actualizare in 16 iulie 2020

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web