Miercuri, 14 decembrie 2016 orele 11.00, la Centrul Socio-Cultural „Jean-Louis Calderon” al Primăriei Sectorului 2, în cadrul evenimentului cultural-artistic „Moment poetic în interpretarea actorilor îndrăgiți”, sub genericul „Iarna în poezie”, a fost sărbătorită distinsa actriță Valeria Gagealov, cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 85 de ani.
La acest ceas aniversar, alături de domnia sa au fost prezenți preaiubitul soț, Excelența Sa domnul Ambasador Andrei Magheru, domnul Sergio Faleschini- Consul Onorific al Principatului Monaco la București, scriitorul Geo Călugăru, actorii: Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Ion Arcudeanu, Mihai Niculescu, Simona Onuțu, Doina Ghițescu, care, lunar, susțin momente poetice de excepție și membrii ai centrului, fideli acestui eveniment cultural de excepție.
De asemenea, a fost prezentă și actrița Claudia Motea, Președintele Departamentului Arta Spectacolului al Uniunii Artiștilor Plastici.
Actrița Valeria Gagealov, care este și Președinte Onorific al Centrului Socio-Cultural „Jean-Louis Calderon”, realmente puternic emoționată, cu ochii înlăcrimați, a mărturisit că a fost profund impresionată de surpriza pregătită de membrii centrului, care i-au arătat cât de mult o apreciază și o iubesc.
Evenimentul a fost încheiat de Alexandra Peica, studentă la Conservator, care a susținut un mic recital de colinde, bine primite de auditoriu.

Ultima actualizare in 16 iulie 2020

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web