Sesiuni de învățare și mentorat pentru profesioniștii din domeniul protecției copilului Sector 2

Sesiuni de învățare și mentorat pentru profesioniștii din domeniul protecției copilului Sector 2

Seria întâlnirilor de lucru derulate în cadrul proiectului “Child Protection Hub for South East Europe” (www.childhub.org) – (Childhub), la care au participat și specialiști din D.G.A.S.P.C. Sector 2, s-a încheiat cu un workshop care a avut ca scop consolidarea cunoștințelor acumulate pe parcursul programului și diseminarea lor către colegi, prin împărtășirea instrumentelor de bune practici și a dificultăților în lucrul cu copiii și familiile acestora.

Participanții din Direcțiile de Asistență Socială ale Municipiului București la „Programul de învățare și mentorat între profesioniști – de la egal la egal”, desfășurat pe parcursul acestui an, au realizat activități legate de cunoașterea de sine prin gestionarea şi prevenirea stresului profesional, aplicarea de metode de dezvoltare a asistenților sociali, stimularea comunicării, coeziunii și eficienței și de promovare a cooperării  interinstituțională în domeniul protecției copilului.

Programul derulat de Fundația Terre des homes, în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 2 a urmărit consolidarea cunoștințelor și abilităților profesioniștilor din domeniu, în vederea prevenirii și combaterii violenței împotriva copiilor.

Childhub este o platformă online special creată pentru a ajuta profesioniștii din domeniul protecției copilului.

Pentru a descoperi resursele bogate de informare și formare, foarte utile pentru profesioniștii din domeniul social, dar și pentru părinți și copii, vă invităm să vizitați  https://childhub.org/ro! 

 

Ultima actualizare in 7 decembrie 2021

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web