Vineri, 28 octombrie 2016, orele 18.00, la Centrul Socio-Cultural „Jean-Louis Calderon”, al Primăriei Sectorului 2, a avut loc avanpremiera spectacolului de teatru „Ketchup”, de Andrei Cotarcea.

 

Piesa de teatru KETCHUP este un produs din ingrediente amuzante, un amestec de situaţii neprevăzute, ironie şi sarcasm în proporţii variabile.

Prins în capcană, şi la propriu şi la figurat, între o frumoasă amantă şi o brută în postură de instalator, eroul acestei comedii dulci şi picante este nevoit să apeleze la toate mijloacele ce-i stau la dispoziţie pentru a scăpa cu viaţă.  O partidă de amor se transformă pe neaşteptate  într-o situaţie pe cât de neprevăzută pe atât de dramatică, în care viaţa îi este pusă în pericol. Cu abilitate şi inteligenţă, el reuşeşte să se transforme din victimă în partenerul agresorului său şi să-l determine pe acesta să renunţe la intenţiile sale. Dar care erau adevaratele intenţii ale acestuia şi cu ce preţ e dispus să renunţe la ele?

 

Distribuția:

  • Iulian Ilinca,
  • Constantin Zamfirescu,
  • Ioana-Ancuţa Vochin.

 

Regia –  Andrei Cotarcea

 

Printre participanți a fost regizorul și profesorul Ioan Cărmăzan, care ne-a mărturisit că a fost încântat de prestația actorilor, doi dintre aceștia fiind foști studenți.

Ultima actualizare in 16 iulie 2020

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web