La Complexul ”Sf. Pantelimon” a avut loc un eveniment dedicat Sărbătorilor Pascale, în prezența primarului sectorului 2, domnul Mugur Mihai Toader, a domnului Dan Cristian Popescu – viceprimarul sectorului 2 precum și a reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 2. Iepurașul a sosit pentru un număr de 244 de copii aflați în plasament familial, din cadrul rețelei de asistență maternală și din Centrul de zi ”Pinocchio” care au primit cadouri constând în produse tradiționale de Paști (dulciuri și alimente).

Darurile au fost oferite cu generozitate de către Fundația Tuna România care a fost reprezentată de către domnii Emin Korkut – Director și Mustafa Erdogan – Secretarul General al Fundației Tuna România. Fundația Tuna reprezintă un exemplu de implicare și suport în efortul autorităților locale ale sectorului 2 de a aduce bucurie în rândul persoanelor din comunitatea sectorului 2.

Personalitățile și oficialitățile prezente au fost sprijinite în oferirea cadourilor de către fostul internaţional de fotbal al României, Lucian Sânmărtean.

Ultima actualizare in 16 iulie 2020

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web