Ziua Mondială a Curăţeniei a fost marcată ca în fiecare an în data de 23 septembrie de copiii de la Centrul de servicii de asistență şi sprijin pentru prevenirea situaţiilor ce pun în pericol, securitatea şi dezvoltarea copilului „Casa din Tei” în cadrul unei acţiuni menite să promoveze protejarea mediului înconjurător.

La eveniment a participat primarul sectorului 2, domnul Toader Mugur Mihai, care a ținut să ajute copii din centru la acțiunea de curățenie și plantare de flori. Primarul Toader Mugur Mihai a vorbit celor prezenți despre importanța păstrării unui mediu înconjurător cât mai curat și a invitat locuitorii sectorului 2 să dea dovadă de mai mult spirit civic și implicare în viața comunității: „Invit locuitorii sectorului 2 să ia exemplu de la copiii din centrele D.G.A.S.P.C. Sector 2 prin implicarea directă în amenajarea și păstrarea spațiilor verzi din sector. Este important să fim apropiați față de mediu, față de oameni, față de ceea ce înseamnă o comunitate curată”.

Copiii au plantat flori, arbuşti şi au vopsit bordurile în curtea Centrul de servicii de asistență şi sprijin pentru prevenirea situaţiilor ce pun în pericol, securitatea şi dezvoltarea copilului „Casa din Tei” cu sediul în strada Gheorghe Şerban nr.7A, Sector 2.

Evenimentul a avut ca scop promovarea protejării mediului înconjurător şi a fost un prilej pentru copiii beneficiari ai serviciilor centrului să arate că pot fi un adevărat exemplu pentru comunitatea Sectorului 2 în ceea ce priveşte respectarea şi protejarea naturii.

La eveniment au mai participat reprezentanţii D.G.A.S.P.C. Sector 2 şi ai Poliţiei Locale Sector 2 – Serviciul Protecţia Mediului, acesţia vorbindu-le copiilor despre importanţa protejării mediului înconjurăror, a educaţiei ecologice şi a măsurilor de colectare selectivă a deşeurilor.

Ultima actualizare in 16 iulie 2020

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
administrare site, administrare website, intretinere site, administrare site web